1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Actualizare:
General update: 04-11-2016 18:51

iconita-home

Despre noi

 

Trad-Syt-image este specializată în traducerea de site.

Combinarea a două pasiuni, cea pentru traducere cu cea pentru Internet, s-a impus ca o evidență în evoluția actuală a activității profesionale.

Traducerea pentru un site este aparte, Internetul impunând caracteristici specifice acestui mediu.

Termninologia și frazeologia, cât și metodologia de traducere sunt alese pentru a se adapta perfect condițiilor Internetului, acesta însemnând mult mai mult decât aparențele permit să vedem.

A traduce un site implică cunoștințe diverse și variate în acest domeniu, așa cum traducerea juridică sau traducerea medicală implică cunoștințe solide în domenii diferite.

 

  Trad-Syt-image – în serviciul informației în companie

Profesiunea de traducătoare sau de traducător de site constă în însoțirea clienților în proiectele de ameliorare ale site-urilor companiilor sau în procesele de dezvoltare ale societăților.

Obiectivul traducerii de site este de a mări performanțele economice, tehnice ale întreprinderii, prin optimizarea infomației și a notorietății ei.

Expriența în traducerea de site deja acumulată de un număr important de ani, lucrând pentru clienți și parteneri din diverse domenii de activitate, a făcut să dezvoltăm diverse metode de traducere.

Trad-Syt-image  a dezvoltat  numerase poluri de expertiză în jurul meseriei sale, traducerea.

  Prima pagină