1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Actualizare:
General update: 04-11-2016 18:51

iconita-home

Condiții de utilizare

 

Condiții generale de vânzare a serviciilor

 

Accesul la serviciile promovate de prezentul site se face prin expedierea unei solicitări scrise pe adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , prin respectarea următorilor pași:

 

1. solicitantul expediază pe adresa electronică indicată cererea de servicii, cu precizarea în clar a tipului traducerii, numărului de pagini, termenul limită dorit pentru prestarea serviciului.

 

2. în cel mai scurt timp de la primirea cererii solicitantului, vă vom comunica dacă există sau nu posibilitatea realizarii tipului de traducere solicitat, contravaloarea serviciilor prestate, termen și modalități de plată, durata de timp pentru prestarea serviciului precum și orice alte costuri suplimentare privind livrarea materialelor traduse (dacă sunt necesare).

 

3. ulterior acordului scris al solicitantului, exprimat expres printr-un e-mail de confirmare, se începe prestarea efectivă a activității de traducere.

Plata serviciilor astfel convenite se realizează prin achitarea contravalorii serviciilor prestate în contul bancar indicat în contract.

 

Condiții generale de traducere

 

Traducerea se realizează în urma acordului exprimat prin parcurgerea etapelor descrise la Conditii generale de vânzare a serviciilor.

 

Serviciile de traducere oferite sunt garantate prin pregatirea și experiența profesională a traducatoarei, în domenii de activitate variate.

 

Odată traducerea realizată este predată solcitantului, ulterior achitarii prețului convenit.

 

Condiții generale de utilizare ale site-ului

 

Prezentul site este proprietate privată urmând a fi utilizat cu bună credință și cu respectarea tuturor drepturilor aferente proprietății private.

 

Orice utilizare necorespunzatoare, contrară legii, ordinii publice sau bunelor moravuri a prezentului site atrage răspunderea pentru prejudiciile pricinuite.

 

  Prima pagină