1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Actualizare:
General update: 04-11-2016 18:51

iconita-home

Companie

       

        Compania dumneavoastră are deja un site în limba română. Cunoașterea companiei este limitată la vizitatorii români ai site-ului.

        Căutați constant o metodă prin care afacerea dumneavoastră să iasă din anonimat, prin care să se detașeze de concurență.

        Traducând site-ul companiei spre alte limbi străine, afacerea dumneavoastră va fi cunoscută de potențiali clienți din lumea întreagă, care, din punct de vedere numeric,  nu au cum să pătrundă în biroul dumneavoastră.

         Traducerea de site înseamnă promovare pe Internet. Este ceva nou adus afacerii dumneavoastră, un plus pe care clientul fidel îl va remarca imediat, iar cel nou îl va aprecia de la prima vizită a site-ului dumneavoastră.


        Traducerea informațiilor despre compania dumneavoastră se va face în funcție cerințele dumneavoastră, de clientul, de piața vizată, de locația geografică. Aceasta presupune din partea traducătorului, mai multe cunoștințe și aptitudini pe lângă cele de traducător experimentat. 

        Traducerea site-ului va modifica durabil schimbarea mediului dumneavoastră profesional.

        Veți putea măsura evoluția afacerii dumneavoastră după ce site-ul a fost tradus și prin cantitatea de muncă suplimentară pe care tarducerea o va aduce.

         Site-ul  companiei, tradus, arată o dinamică internațională și îi dovedește identitatea pe Internet.

         Existența dumneavoastră profesională trece în egală măsură și prin traducerea site-ului dumneavoastră.

         Traducerea site-ului va marca o perioadă importantă în viața afacerii pe care o conduceți. 

         Dumneavoastră sunteți la originea schimbării.

 

  Prima pagină